Candy bar – masa cu prăjiturele

Candy bar sau masa cu prăjiturele, în limba română, un element care devine în ziua de astăzi nelipsit de la nunți. Precum erau odată sarmalele, vedetele nunților de pe teritoriul țării noastre, astăzi se bucură de celebritate candy bar-ul. Ba mai mult, unii sunt de părere că nu doar la nunți este necesar să ai parte de candy bar. Acesta este binevenit oricare ar fi tipul de petrecere pe care o serbezi.

candybar-oradea

Ce este cu candy bar?

Candy bar este termenul folosit pentru masa cu delicii prezentă la evenimente, de care cu toții când ne apropiem, zâmbim și ne simțim din nou copii. Vei spune probabil, dar ce pot să fac cu o masă plină plină de dulciuri la petrecerea/nunta mea?? Vestea bună pe care o avem pentru tine este că vei mai avea prezenți încă 100-200-300 de invitați cu care poți împărtăși bucuria surprizelor dulci.

De ce să ții cont atunci când te gândești la pregătirea mesei cu prăjiturele?

  1. Numărul de invitați: nu uita că trebuie să fie accesibile pentru toți invitații prezenți la evenimentul tău.

  2. Tema nunții. Ca și toate celelalte elemente la care ai apelat și candy bar-ul va ține cont de culorile și motivele nunții tale, asortând prăjiturelele cu celelalte trăsături de decor pe care le-ai folosit.

  3. Conținut. Cele mai folosite dulciuri sunt cupcakes, macarons și cake pops. Poți apela însă cu cea mai mare libertate la deliciile clasice românești, tarte de fructe, răcoritoare, bomboane de toate formele și de toate culorile etc.

  4. Buget. Evident că toate cele ce le vei așeza și pe această masă au un preț care trebuie achitat. Dacă nu dispui însă de un buget prea mare pentru această investiție, nu te impacienta. Candy bar-ul poate fi asortat foarte bine cu fructe, lângă care să ai probabil chiar o fântână de ciocolată.

Fă din nunta ta un vis! Acum știi cum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *